Sportwereld Heiloo breidt uit [persbericht]

Vanaf voorjaar 2016 heeft de voormalige golfshop alles in huis voor darters, hardlopers, fitnessfanaten en –beginners, golfers en hockeyers. “We hebben niet voor niets onze naam veranderd naar Sportwereld Heiloo,” vertelt eigenaar Rob Roest. “Sportwereld geeft aan dat wij voor alle sporters de nummer één willen zijn.”

De nummer één voor sporters zijn klinkt ambitieus, en daarom heeft het team van de Sportwereld de afgelopen maanden keihard gewerkt. De winkel is compleet verbouwd om ruimte te maken voor een breder assortiment en geavanceerde apparatuur. “We zijn de enige in Nederland die voor hardlopers de Motionquest in huis hebben,” aldus Roest. “Binnen twee minuten kun je zowel schoenen als inlegzolen laten aanmeten.”

Wat de winkel buiten de Motionquest ook bijzonder maakt is de mogelijkheid producten direct te testen. “Er zijn speciale testbanen voor darts, en we hebben een indoor hockeyveld,” laat medewerker Dave zien. “Ook kun je op de golfbanen je sterkte van afslaan meten.”

Op 28 april luidt de jaarlijkse fashion show voor golfliefhebbers het nieuwe sportseizoen op feestelijke wijze in. Voor meer informatie over de winkel en aanmeldingen voor de fashion show gaat u naar www.sportwereldheiloo.nl. Voor online bestellingen en een kijkje in het assortiment bezoekt u www.sportwereldxl.nl.