Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Nieuwe golfspullen nodig? Golfspullen kopen doe je in Heiloo! Sportwereld Heiloo is al meer dan 20 jaar dé expert op golfgebied en daarom de juiste winkel om golfspullen te kopen. En tegenwoordig kun je dag en nacht terecht in onze online golfshop.

Naast onze WERELDDEALS hebben wij alles wat een golfliefhebber nodig heeft. Alle grote merken golfclubs en golfkleding zijn bij ons ruim vertegenwoordigd. Heb je een nieuwe golfset, driver, fairway wood of hybride nodig? Maak dan meteen een gratis afspraak voor een clubfitting >>>

Wat kun je verwachten in Heiloo?

Wij hebben een korte lijst met garanties:

  • Alle (bekende) merken op golfgebied
  • Deskundig personeel
  • Het nieuwste assortiment golfspullen, zoals drivers en golfballen
  • Een grote afdeling golfkleding met onder meer alle merken golfschoenen
  • Een goede prijs-/kwaliteitsverhouding

Daarbij kunt u altijd op onze actiepagina kijken om te zien of er nog een actie is waar u tijdens uw komende bezoek aan Sportwereld Heiloo van kunt profiteren.

Maak hier een tour door onze mooie winkel >>>

Golfspullen kopen bij dé specialist

Sportwereld Heiloo is de specialist als het op golfspullen aankomt. Wij voeren de meeste merken, zowel van drivers als van golfkleding, en bieden altijd advies op maat. Natuurlijk is ons advies altijd gratis.

Kom je golfspullen kopen en wil je deze eerste uitproberen? Natuurlijk kan dat bij ons! Behalve een gratis clubfitting kun je namelijk ook bij ons terecht voor de afslagplaatsen. Hier zie je gelijk hoe ver je kunt slaan met uw nieuwe golfclubs. Daarbij kun je altijd bij Sportwereld Heiloo terecht om de nieuwste producten te testen.

Ben je net begonnen met golfen? Laat ons dan advies uitbrengen voor de juiste golfspullen voor elke starter. Er is altijd een deskundig adviseur aanwezig.

Golfspullen kopen en dan heerlijk de green op.

Ruim aanbod golf artikelen in onze webshop

Sportwereld Heiloo heeft tevens een eigen webshop met een ruim aanbod golf. Het ruime en actuele aanbod bestaan o.a. uit Golfclubs (golfclubs herengolfclubs dames), Golfschoenen, Golfkleding (golfkleding voor herengolfkleding voor dames), Golftassen en Golfballen. Alle bekende topmerken zijn aanwezig.

Bekijk de verschillende aantrekkelijke aanbiedingen nu zelf online en bestel je golfspullen via onze golfshop online. Bij bestellingen boven de 25 euro betaal je geen verzendkosten.

Golf aanbiedingen en uitverkoop

Regelmatig hebben we spectaculaire acties en zeer aantrekkelijke golf aanbiedingen voor je. Bekijk de online golfshop van Sportwereld Heiloo regelmatig om voordeel te halen bij de aankoop van nieuw golfartikelen.

Wat te denken van de Alberto Golf sale, de zeer scherp geprijsde Callaway golftassen of de aanbiedingen op alle de nieuwe Cobra Golf collectie, zoals de Cobra golfclubs  en de Cobra golftassen. Ook een Cobra golftas koop je online het meest voordelig bij Sportwereld Heiloo.

Golfspullen kopen van de top golfmerken