Golfmodeshow 28 april 2016: Sportwereld Heiloo

Pak de agenda er maar alvast bij: er komt een nieuwe modeshow in Heiloo! Op 28 april 2016 zijn alle golfliefhebbers van harte welkom op de Kennemerstraatweg 524-526 in Heiloo. De jaarlijke golfmodeshow is een fashion event waar altijd naar wordt uitgekeken – meld je daarom op tijd aan!

De golfmodeshow van 2015: genoeg te zien en te beleven!

De golfmodeshow van 2015: genoeg te zien en te beleven!

 

Golfmodeshow

Het is een van de evenementen waar Noord-Holland naar uitkijkt. Golfliefhebbers moeten dit dan ook zeker niet missen! De fashion show in 2016 brengt je weer helemaal up to date met de laatste golfmode. Bekijk de nieuwste trends op golfgebied, kom zelf een balletje staan met de aanwezige clubs, en bekijk het complete golfassortiment. Zoals elk jaar maken we er een hele happening van, want we leggen elke golfliefhebber graag in de watten.

 

Bekijk hier het programma >>>

 

Aanmelden golfmodeshow 28 april 2016

Omdat we zoals elk jaar een volle zaal verwachten, vragen we of je je vooraf wilt inschrijven voor het evenement. Je inschrijven om bij de golfmodeshow aanwezig te zijn, kun je doen via onderstaande link.

 

Aanmelden fashion show 28 april 2016 >>>

 

Heb je je vergeten aan te melden, of zijn er geen plaatsen meer beschikbaar? Je kunt vlak voor aanvang contact opnemen met Sportwereld Heiloo. Wij kunnen dan inschatten of je misschien alsnog naar binnen kunt.

 

We zien je graag op 28 april 2016!