Cadeautip voor Kerst

Misschien voel je hem al aankomen… net als voor Sinterklaas hebben wij natuurlijk ook een origineel cadeau voor Kerstmis bedacht!

KERSTbanner

 

Cadeau voor Kerst

Kom origineel voor de dag met een gratis bedrukte golfbal van Callaway. Op de golfbal zetten we gratis je naam, je tekst, je logo of je foto. Dit krijg je van ons cadeau om aan jezelf of aan een ander cadeau te geven voor Kerst.

 

De voorwaarden

Er geldt een minimimumbesteding van 15 euro. Dit kun je uitgeven aan golfspullen of hockeyspullen, zowel in de shop in Heiloo als online in de webshop. Geef bij een online bestelling je keuze voor een naam, logo of tekst aan (dit kan in een aparte e-mail naar info@sportwereldxl.nl). Wij kunnen dan rekening houden met je wensen. Bij het kiezen voor een foto of (bedrijfs)logo vragen wij om de afbeelding in goede kwaliteit mee te sturen in de e-mail (als bijlage).

Je kunt er bij een online bestelling ook voor kiezen om een antwoord te sturen op je bestelbevestiging. Controleer of je aankoopbedrag hoger is dan 15 euro en stuur vervolgens je wensen voor de bedrukte golfbal mee. Wij bedrukken gratis de golfbal en sturen je deze mee met je bestelling.

 

Origineel cadeau nodig?

Behalve de bedrukte golfballen hebben we nog veel meer originele cadeaus in onze winkel. Bekijk de voorraad online of kom binnenkort langs in Heiloo.

 

 

Bekijk ons complete online aanbod >>>